Keuring en reparatie van magazijnstellingen

HMS Magazijninrichtingen is dé partner voor de reparatie en keuring van uw magazijnstellingen. Wij verzorgen niet alleen de wettelijk verplichte keuringen, maar helpen u ook met reparaties en vervanging van beschadigde materialen. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd door ons ervaren en deskundige team dat beschikt over de juiste kwalificaties.

Regelgeving omtrent magazijnstellingen

Sinds de invoering van de Arbowet is het periodiek keuren van stalen opslagsystemen en magazijnstellingen verplicht. Onlangs is de Europese norm EN15635 (gebruik en onderhoud van stalen opslagsystemen) ingevoerd. Ook de VCA checklist eist deze jaarlijkse keuring van opslagsystemen en magazijnstellingen. Met HMS magazijninrichtingen haalt u een erkend bedrijf in huis waarmee u voldoet aan de wettig gestelde eisen.

Voor al uw vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Eric-Mertens-1-HMS.jpg

Snel contact met onze adviseurs? Neem contact met ons op:

HMS Magazijninrichtingen B.V.
Horsterweg 19
5975 NA Sevenum

077-4674884

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag 08.00 - 12.30 / 13:00 - 17:00
Zaterdag 08.00 - 12.00 / 13:00 - 17:00
Zondag gesloten

Over ons

HMS is dé aanbieder van nieuwe én gebruikte magazijninrichtingen. Wij zijn bij uitstek de leverancier van stellingmateriaal en magazijninrichtingen en verhuren ze ook. In 2013 heeft Hagro kantoormeubelen haar werkzaamheden met magazijninrichtingen verplaatst naar HMS magazijninrichting. Dit zodat wij u binnen beide bedrijven de juiste aandacht kunnen geven en u beter én sneller van dienst kunnen zijn.

Ontdek HMS Magazijninrichtingen