Magazijnstellingen verkopen aan HMS

Wilt u snel van uw magazijnstellingen, palletstellingen of bedrijfsinrichting af? Neem dan contact met ons op,  zodat wij u een passende aanbieding kunnen maken.

Wij zijn altijd op zoek naar partijen die ons draagarmstellingen, bandenstellingen, grootvakstellingen, legbordstellingen, heftrucks en andere producten willen verkopen. Weet u niet zeker of wij interesse hebben in uw producten? U kunt ons altijd bellen of mailen.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Betaling vooraf
  • Scherpe prijzen
  • Altijd een vaste contactpersoon
  • Strakke planning en snelle service
  • Ervaren eigen team voor demontage en montage
  • Veegschone oplevering

Wij werken netjes, correct en bieden u altijd een goede prijs en een vaste contactpersoon. Voor meer informatie óf voor het uitbrengen van een offerte kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Eric-Mertens-1-HMS.jpg

Werkwijze verkoop van magazijninrichting

Na een akkoord over de prijs, betalen wij meteen vooraf.  Daarna komen we volgens de afgesproken planning bij u de magazijnstellingen demonteren met ons eigen team vakmensen. We pakken de stellingen of andere producten netjes in en vervoeren deze zo snel mogelijk, zodat het bij u niet meer in de weg staat. Uiteraard leveren wij uw hal of loods veegschoon op zodat u er verder geen omkijken meer naar heeft. Tijdens het ophalen van de magazijninrichting houden we waar nodig contact en werken we snel en efficiënt, zodat u door kunt met dagelijkse werkzaamheden.

Snel contact met onze adviseurs? Neem contact met ons op:

HMS Magazijninrichtingen B.V.
Horsterweg 19
5975 NA Sevenum

077-4674884

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag 08.00 - 12.30 / 13:00 - 17:00
Zaterdag 08.00 - 12.00 / 13:00 - 17:00
Zondag gesloten

Over ons

HMS is dé aanbieder van nieuwe én gebruikte magazijninrichtingen. Wij zijn bij uitstek de leverancier van stellingmateriaal en magazijninrichtingen en verhuren ze ook. In 2013 heeft Hagro kantoormeubelen haar werkzaamheden met magazijninrichtingen verplaatst naar HMS magazijninrichting. Dit zodat wij u binnen beide bedrijven de juiste aandacht kunnen geven en u beter én sneller van dienst kunnen zijn.

Ontdek HMS Magazijninrichtingen